Over ons.

Over Happy Camper Tours

Onze passie is het creëren van onvergetelijke reiservaringen in Amerika en Canada.

Happy Camper Tours is opgericht door
Landra de Bruijn en Joost van Haren, vanuit hun passie voor Amerika en Canada.
 
Ons Team

Maak kennis met onze reisbegeleiders.

Portret-Landra-2
Landra de Bruijn
Reisbegeleiding & Reisadvies

Mijn passie is reizen en het van betekenis kunnen zijn voor andere mensen.
Vanaf mijn 17e heb ik met regelmaat door Amerika en Canada gereisd.
Eerst met familie en al snel met mijn partner Joost en daarna met onze drie zonen. We begonnen onze reizen met openbaar vervoer en auto.
Maar tijdens onze huwelijksreis in 1995 kwam onze droom uit om met een Camper dwars door Amerika en Canada te reizen. Sindsdien willen we niet anders meer. Door de prachtige natuur reizen en erin overnachten, met alle gemakken van je eigen huis bij je te hebben. Heerlijk vinden wij dat!

In de eerste periode van mijn werkzame leven heb ik van mijn reispassie mijn beroep gemaakt. Ik heb jaren op een reisbureau van de NBBS gewerkt. Later heb ik mijn moederschap gecombineerd met de andere rode draad in mijn leven, namelijk het van betekenis kunnen zijn voor andere mensen als therapeut vanuit mijn eigen therapiepraktijk.

Ik wil graag met mijn man deze twee belangrijke pijlers in mijn leven combineren. Mensen een geheel ontzorgde reis aanbieden met mijn uitgebreide ervaring van reizen door Amerika en Canada.

Ik zou het heel leuk vinden om mensen te zien genieten tijdens de reis en dat zij met veel plezier terugkijken op hun, door ons verzorgde, avontuur.

Landra

Foto 17-08-2021 21 31 02
Joost van Haren
Reisbegeleiding & Marketing

Al in mijn vroege jeugd ben ik verslaafd geraakt aan Amerika. Ik vermoed dat dit is ontstaan door het veelvuldig kijken naar fantastische TV-series zoals bijvoorbeeld de Dukes Of Hazard, Chips en later ook NYP Blues, Cheers en Seinfeld. En ongetwijfeld hebben die heerlijke Western films uit de jaren 60 en 70 ook hieraan bijgedragen. De taal, de natuur, de steden, bijna alles vind ik heerlijk aan Amerika. 

Toen ik samen met Landra in 1991 voor het eerst in Amerika op vakantie ging, was het dan ook een feest van herkenning. Het gewone dagelijkse leven en straatbeeld vond ik al geweldig. En wat dacht je van die heerlijke highways door de prachtige, uitgestrekte landschappen!

Ik denk dat tijdens die eerste trip in Amerika bij mij de wens is ontstaan om ooit nog in Amerika te wonen en te werken. Toen het zo’n 8 jaar later zover was en ik een baan in Chicago kreeg aangeboden, besloten we toch om niet dit avontuur aan te gaan. Het was simpel gezegd ‘bad timing’. Toch is het bij mij altijd blijven kriebelen. En daarom vind ik het fantastisch dat Landra en ik er voor hebben gekozen van onze passie voor Amerika (en Canada overigens!) ons werk te maken.

Ik gun het iedereen om minimaal 1 keer in zijn of haar leven kennis te maken met de overweldigende natuur, de indrukwekkende steden en de lokale cultuur van Amerika en Canada. Het idee dat ik daar een positieve en concrete bijdrage aan kan geven op basis van mijn jarenlange reis- en camper-ervaring, maakt mij een ‘happy camper’!

Joost

Zorgeloos Genieten!

Waarom voor ons kiezen?

Persoonlijke aandacht en zorg

Voorkom stress en besteed je tijd en energie zo nuttig mogelijk. Wij beloven je uitzonderlijke reiservaringen en tijdbesparing, gegarandeerd zorgeloos genieten!

Vrijheid staat voorop

Het gemak en de veiligheid van begeleide groepsreizen, gecombineerd met de vrijheid en onafhankelijkheid wanneer je dat wenst.

Ervaren reisbegeleiding

Wij hebben jarenlange reis- en camperervaring in Amerika en Canada. Wij weten wat ervoor nodig is om jouw reis perfect en veilig te laten verlopen.

Ruime keuze in bijzondere routes

Wij richten ons uitsluitend op camper rondreizen door Amerika en Canada en streven naar een ruim en passend aanbod.

20

Happy Campers

Login

Happy Camper Tours, de specialist in geheel verzorgde kleinschalige camper groepsreizen in Amerika en Canada, met Nederlandse reisbegeleiding.

Adres

Eemnes, 3755 EE

Telefoon

Email

+31 35 53 84074